Warme lead genereren

Iemand die uw website bezoekt en eigenlijk nog niet toe is aan een aanvraag is wellicht de beste lead die u kunt krijgen! Zet bezoekers om in een warme lead.

Bij veel dienstverlenende beroepen en producten die niet eenvoudig online gekocht worden hoor ik vaak van de ondernemer: als ik ze aan de telefoon heb dan kan ik de klant eenvoudig overtuigen. Juist voor deze groep kan het heel aantrekkelijk zijn de bezoeker over te halen contactinfo achter te laten. Dit kan bijvoorbeeld door het “gratis” weggeven van een beetje kennis.

De whitepaper op deze site is zo’n voorbeeld. Waardevolle informatie in ruil voor een e-mailadres. Elke week heb ik een aantal warme leads waar ik actief contact mee op zou kunnen nemen.

Als ondernemer ook een voorraadje warme leads? Neem eens contact met met Sharksales op.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over het genereren van meer warme leads, laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief