Freelance online marketeer

Als freelance online marketeer kan ik u helpen bij het bereiken van uw (potentiële) klanten, het communiceren van de juiste boodschap en creëren van conversie naar de verkoop. Mijn focus is meetbaar en aantoonbaar resultaat, dat is het enige wat telt.

Bereiken van klanten online

Een groot gedeelte van uw potentiële klanten zoekt op internet via verschillende kanalen naar uw product. Maar hoe kunt u ze bereiken?

– Zoekmachineoptimalisatie: Door hoog in de gratis resultaten van zoekmachine’s te scoren is het mogelijk langdurig resultaat te boeken. Deze manier van online marketing is met name geschikt voor gebruik op de lange termijn maar is in staat een hoge conversie te realiseren tegen lage kosten.

–  Zoekmachine adverteren: Iedereen heeft wel eens een Adwords campagne opgezet maar ook ervaren dat het makkelijk is om te veel geld kwijt te zijn met een lage opbrengst. De kunst in zoekmachine adverteren is de campagne zo te optimaliseren dat met minimale kosten een maximaal resultaat bereikt wordt. Dan is het een manier van klanten bereiken die snel, betaalbaar, meetbaar en beheersbaar is.

–  Social media marketing: Klanten die we al kennen betrokken houden of via de bestaande klanten in contact komen met nieuwe klanten? Social media marketing is de manier om een betrokken klant te verleiden tot herhalingsaankopen of via een review vrienden van klanten binnen te halen.

Conversie creëren naar de verkoop

Veel ondernemers richten zich te veel op het creëren van website-traffic zonder in de gaten te houden wat een klant op de website precies doet. Een klik vanuit Adwords zonder dat de klant datgene op de website doet wat u wilt (contact opnemen, kopen in de webshop) is het weggooien van geld.

–  On site conversie optimalisatie: Een onduidelijke websitestructuur, een contactbutton verplaatsen of van kleur veranderen, de juiste landingspagina instellen, het zijn allemaal voorbeelden waarmee vaak een conversieratioverbetering mee te behalen valt van wel 50%!

–  Welke zoekwoorden leveren een conversie op? Vaak is het zo dat brede zoekwoorden wel veel volume opleveren maar weinig conversie. De vraag is dan hoe kan het beter? Door uitsluitingszoekwoorden in Adwords, het aanpassen van advertentietekst, het aanpassen van de on-site zoekmachine optimalisatie wordt een website gevonden door consumenten die willen kopen.

Het communiceren van de juiste boodschap

Wat voor een beeld wilt u dat uw klanten van u hebben? Vaak zijn we ons te weinig bewust van het beeld dat we zelf oproepen, klopt dit wel met het product dat we verkopen? Een frisse blik van buitenaf op de communicatie doet wonderen.

Klanten reviews

Eerlijk en betrouwbaar!!

12 January 2016

Een praktisch training, echt de moeite waard! Een aanrader voor iedere ondernemer.
Door Sharksales kan ik verder met onze website en ranking.
Top Sjoerd!! Goed gedaan!

Harriët Bosman, Nautisch Kwartier Stavoren

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief