Traffic naar uw website

Een mooie website met een prachtig product of dienst zonder dat er bezoekers komen doet niets voor uw bedrijf.  SharkSales is als online marketing strateeg als geen ander in staat gerichte traffic te generen naar uw site. Ieder bedrijf, doelgroep en elk product vergt een andere strategie. Door de juiste marketingmix te kiezen en de individuele componenten maximaal te benutten, zijn de kosten te verlagen en het rendement te verhogen.

SEO zoekmachine optimaliastie

Door hoge gratis rankings op relevante zoektermen in zoekmachine’s zoals Google te behalen, is het mogelijk uw bedrijf of product duurzaam te promoten bij uw doelgroep.

 

Meer informatie

Google Adwords adverteren tekstadvertenties

Online adverteren in het zoeknetwerk van Google heeft een hoge ROI en is tot in detail meetbaar. Door heldere en meetbare doelen te stellen is het mogelijk te sturen op resultaat en hiermee het rendement te verhogen en de kosten te laten dalen. Ontdek de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Social media

Via social media bent u in staat nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten te behouden. Door op innovatieve wijze meerwaarde te creëren zullen klanten ambassadeurs worden.

 

Meer informatie

InStream video adverteren YouTube

Via InStream adverteren op YouTube bent u in staat uw boodschap op een zeer krachtige manier aan een heel gericht publiek over te brengen.

 

Meer informatie

Adverteren met Banners in het Google Display netwerk

Via banners bent u in staat potentiële klanten te vinden zonder dat ze actief op zoek zijn, uw naamsbekendheid te vergroten of nogmaals in beeld te komen nadat men uw site heeft bezocht.

Meer informatie

Google Shopping adverteren

Adverteren in het zoeknetwerk waarbij de klant meteen een afbeelding, beschrijving en prijs ziet? Zeer efficient adverteren met Google Shopping.

Meer informatie

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over het genereren van meer traffic naar uw website, laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief