Conversie genereren

Een website met veel traffic en goede inhoud is leuk maar mist de meest interessante funtie, het actief aanzetten tot conversie!

Welk product of dienst u ook levert er is altijd een kans om de bezoeker iets te laten doen waar u beter van wordt. De tijd dat we re-actief afwachten tot de klant actie onderneemt is voorbij.

SharkSales heeft veel ervaring in het creëren van conversie in online omgevingen, zullen we voor uw product of dienst eens samen brainstormen hoe we conversie kunnen opwekken of verbeteren?

Webshop conversie optimalisatie

De meest duidelijke conversie die er is. Iemand die een winkelmand vult en afrekent. Vaak is dit proces nog fors te optimaliseren.

Meer informatie

Online leadgeneratie

Een offerte of verzekering laten aanvragen. Hoe haal je de klant over om zijn gegevens achter te laten?

Meer informatie

Warme leadgeneratie

Iemand die nog niet zo ver is om een aanvraag te doen maar wel veel interesse heeft in uw product of dienst, ervoor zorgen dat hij zijn gegevens achterlaat waardoor een warme lead ontstaat. Veel effectiever om op te volgen dan koude aquisitie

Meer informatie

Klantenreviews

Duidelijk, en direct aan de slag!

5 April 2013

In één woord: Super! Zelfs met al enige kennis zijn er toch veel interessante dingen toegelicht, uitgelegd en ineens duidelijk. Een must voor elke ondernemer die zelf met zijn website aan de gang wil!

Jeroen, Jachtservice Breukelen

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over conversie genereren, laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met u op!

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief