Online leadgeneratie

Veel producten en diensten zijn niet geschikt om in een webshop te verkopen. Online leadgeneratie is een balans tussen geven en nemen als ondernemer.

Alleen een online contactformulier met als tekst “Stel hier uw vraag” is geen opzet die tot een daverend resultaat zal leiden. Veelal is het geven van kennis of inzicht juist wel een oplossing om tot offerteaanvragen te komen. De kunst is de juiste balans te vinden, een compleet uitgewerkte offerte voor alleen een emailadres leidt tot veel slechte leads. De andere kant op waarbij een klant zijn naam-adres woonplaats gegevens, telefoonnummer en BSN nummer moet opgeven voor een indicatieve prijs zal geen aanvragen opleveren.

Het vinden van de juiste balans is sterk afhankelijk van het umfeld waarin uw dienst of product verkocht wordt. Sharksales heeft veel klanten waarbij online leadgeneratie het doel is, we helpen u graag.

Balans vinden

U kent ze wel, oneindige vragenlijsten terwijl u eigenlijk alleen een indicatieve prijs wilt weten. Wat kan u doen in uw business om tot een goed resultaat te komen?

Klantenreviews

Leerzaam!

4 January 2013

De training van Sjoerd was erg leuk en leerzaam! Een aanrader voor iedereen die zijn wil optimaliseren.

Sieger Postuma, Contest Brokerage

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over online leadgeneratie, laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief