Social media Adverteren

Social media adverteren, bereik precies de juiste doelgroep!

Iedereen heeft het erover; via social media zoals Twitter en Facebook uw klant tot ambassadeur maken en zowel bestaande klanten als nieuwe klanten vinden. SharkSales is als online marketing strateeg in staat uw product, dienst of bedrijf goed in beeld te brengen bij uw doelgroep.

 

Social media campagnes

Niet de zoveelste Deel en win! actie (of u moet fans willen van een Apple I-pad in plaats van uw bedrijf) maar werkelijk toegevoegde waarde creëren voor uw doelgroep, dat is waar het om gaat.

SharkSales bedenkt en voert unieke concepten voor bedrijven uit op social media waarmee klanten met een lach op hun gezicht graag uw verhaal doorvertellen.

Facebook retargeting

Een veel gebruikte techniek is bijvoorbeeld bezoekers van uw website retargeten in Facebook. Hierbij zal een bezoeker van uw website in zijn persoonlijke Facebook nieuwsoverzicht een bericht van uw website zien. Dit bericht kan verschillende doelen hebben:

  1. Bedrijfspagina leuk vinden met als doel een duurzame contactmogelijkheid met potentiële klanten creëren
  2. De bezoeker opnieuw naar uw website krijgen om nogmaals een (beter) aanbod te doen
  3. On top of mind blijven bij langdurigere beslissingstrajecten

Het leuke van adverteren op deze manier is dat het niet afhankelijk is van het apparaat waarmee de bezoeker uw website bezocht. Stel dat een bezoeker uw website bezocht met de desktop op het werk dan staat uw bericht diezelfde avond in het nieuwsoverzicht op de smartphone.

 

Facebook adverteren is, mits deskundig uitgevoerd, een manier om zeer kostenbewust in contact te blijven met uw klanten.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over het adverteren in social media, laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief