Ticketsysteem meetbaar maken

Bij ticketsystemen zoals Paylogic en Ticketscript vindt de werkelijke aankoop plaats op hun domein. Uw eigen website is een leadgenerator voor dit domein en u heeft geen zicht welke leads wel en welke niet converteren. Bespaar marketingkosten en verkoop sneller door meer inzicht.

SharkSales heeft ruime ervaring in het opzetten van deze koppelingen en kan u op basis van de meetresultaten helpen te focussen op online marketing die werkelijk tot verkoop leidt.

Paylogic- Google Analytics koppeling

Paylogic is een veelgebruikt ticketsysteem waarbij de koppeling met Google Analytics mogelijk is. Deze koppeling is zowel mogelijk bij integratie van het Iframe als bij externe links vanaf uw website. Na de koppeling is het Paylogic domein volledig geïntegreerd in uw Google Analytics. U kunt met deze informatie bijvoorbeeld retargeting gaan toepassen op iedereen die wel de funnel start maar niet afmaakt. Ook kunt u exact zien welke traffic bronnen conversie genereren.

Ticketscript meetbaar maken in Google Analytics

Ticketscript meetbaar maken in Google Analytics heeft als voordeel dat het externe domein van Ticketscript volledig in uw eigen Google Analytics geïntegreerd wordt.

Met deze informatie kunt u exact zien waar uw verkoopkansen liggen en bent u ook in staat retargeting toe te passen op bezoekers die net niet converteren. Verlaag uw marketingkosten aantoonbaar en verkoop sneller.

Officieel gecertificeerd voor Google Analytics

SharkSales is officieel gecertificeerd door Google voor het werken met Google Analytics.

U kunt als gevolg van onze kennis 100% vertrouwen op uw data.

Meer weten?

Heeft u vragen of wil u meer te weten komen over het koppelen van uw ticketprovider op Google Analytics, laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief