Sjoerd van Tilburg

“Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het beste aan veranderingen kan aanpassen” Darwin (1809 -1892)

Een van mijn favoriete uitspraken die heel erg van toepassing is op de huidige tijd.

Het internet, een geweldige kans!

Afgelopen jaren heb ik zelf ervaren hoe het is om als zelfstandige te maken te krijgen met de snel veranderende wereld om ons heen. Klanten die meer weten van het product waardoor de functie van productspecialist wordt uitgehold, prijstransparantie (en dus concurrentie op prijs) en alle andere voor en nadelen van het internet heb ik meegemaakt.

Tegelijkertijd besef ik me dat de wereld nooit meer zal worden zoals hij was en dat verandering noodzakelijk is om relevant te blijven.

Op het internet zijn “oude” zekerheden opeens weg, een heel belangrijke hierin is bijvoorbeeld de zekerheid dat groot beter is. Juist op het internet is de specialist groot op zijn gebied en krijgt hij de kans een autoriteit te worden. Hierin zit een enorme kans.

 

Sjoerd van Tilburg

Als online marketing strateeg richt ik mij volledig op het MKB omdat ik in deze groep geloof. Juist deze hardwerkende super specialisten, met een schat aan ervaring, hebben de mogelijkheid om groot te zijn op het internet.

Door mijn eigen ervaring als zelfstandige, geen hoogdravende technieken, geen moeilijke woorden en overdreven hypotheses, geef ik praktische adviezen die direct toepasbaar zijn in de praktijk van alledag.

Meer weten?

Graag eens verder praten over online marketing? Laat uw gegevens achter en ik neem dezelfde dag contact met u op.

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief