Google Adwords zoeknetwerk adverteren

Google Adwords adverteren met tekstadvertenties.
De tekstadvertenties in het zoeknetwerk van Google Adwords zijn de manier om snel onder de aandacht te komen bij een bijzonder aantrekkelijke doelgroep. Namelijk degene die actief op zoek is naar een dienst, product of wellicht een oplossing voor een probleem.

Veelal is zoekmachine adverteren de snelste weg om directe verkoop / leadgeneratie te activeren. Echter de opzet van het advertentiesysteem is sterk gericht op het genereren van winst, niet voor u maar voor Google!

Een goed opgezette advertentie vindt de balans tussen advertentiekosten, aantal conversies en winst. SharkSales zorgt dat de optimale balans er voor u komt.

Google Adwords gecertificeerd

SharkSales is door Google officieel gecertificeerd en tevens Google Partner.

Als partner heb je directe toegang tot een vaste accountmanager bij Google en toegang tot diverse promotieacties tbv klanten. Zo geeft SharkSales in samenwerking met Google bij start van een nieuw Adwords account standaard €75,- gratis advertentietegoed.

Optimale bereik, minimale kosten

Het systeem van Google Adwords is erop gericht zoveel mogelijk vertoningen en klikken te genereren terwijl het doel van de ondernemer zou moeten zijn zo min mogelijk kosten en zoveel mogelijk winst.

Een strak ingerichte campagne zorgt ervoor dat uw advertenties alleen vertoond worden bij relevante zoektermen en minimaliseert de kosten (of zorgt dat het beschikbare budget alleen opgaat aan zinnige klikken en dus langer wordt vertoond).

 

Aansprekende advertenties

Uiteraard dient de advertentietekst zoveel mogelijk aan te sluiten op de zoekopdracht. Maar daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden om meer informatie over te brengen door middel van extensies.

Deze extensies zijn er in vele soorten en er zijn er altijd wel mogelijkheden om uw advertentie groter te maken. SharkSales maakt gebruik van alle mogelijkheden die er zijn.

Voorbeelden van extensies zijn:

Sitelinkextensies: klikbare links naar specifieke delen van de site.

Highlight extensies: USP’s van uw product of dienst.

Website informatie extensies: gestructureerde informatie over de services, bestemmingen etc.

Oproepextensies: direct bellen vanuit de advertentie.

Locatie extensie: uw adres direct zichtbaar en opzoekbaar in Maps.

Klanten reviews

Zeer kundig, flexibel, ervaren. Aanrader voor iedereen!

15 March 2017

Sjoerd heeft ons geweldig geholpen met onze online advertentie strategie en implementatie. Dat er een paar haken en ogen aan onze campagne zaten, er weinig data beschikbaar was om de beslissingen op te baseren, we alles binnen no time geregeld wilden hebben, en we ook nog eens dagelijks bij hem aan de lijn hingen om de boel te versnellen, was allemaal geen probleem voor hem. Hij heeft zich zeer ervaren, flexibel, empathisch, en vooral gewoon heel kundig getoond. En wat ook positief is: hij is enthousiast over zijn vak en deelt zijn kennis graag met anderen. Kortom, een aanrader voor iedereen die een serieuze campagne wil opzetten!

Njord, TheSocialMedwork

SEO & Adwords training

8 October 2014

In een dag hebben we een goed idee gekregen van de mogelijkheden en de te bewandelen paden aan de hand van concrete voorbeelden. Dit samen met Sjoerd zijn enthousiasme hebben er voor gezorgd dat ik bijna sta te popelen om nu zelf er mee aan de slag te gaan!

Heleen, Alfa Laval Benelux BV

Een echte aanrader!

3 December 2012

Bijna een must voor iedereen die de bezoekers aantallen van zijn website wil verbeteren. Echt een Eye-opener en vooral op een hele praktische, leuke, en leerzame manier gebracht. Sjoerd van Tilburg leidt je aan de hand van praktische voorbeelden door de “do’s en don’ts”, desgewenst door naar je eigen website te kijken.

Bart Kempers, Kempers Watersport

awesome job

3 February 2017

Het was geweldig. Afgelopen jaren heb ik zelf ervaren hoe het is om als zelfstandige te maken te krijgen met de snel veranderende wereld om ons heen. Klanten die meer weten va het product waardoor de functie van productspecialist word uitgehold, prijstransparantie (en dus concurrentie op prijs) en alle andere voor en nadelen van het internet heb ik meegemaakt.

kubra, eenvoud

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over Google Adwords zoeknetwerk adverteren, laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Ontvang de

gratis PDF

“De 4 beste manieren om websiteverkeer te krijgen”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en meld mij aan voor de nieuwsbrief